Oinasjärven Jahtimiehet ry.

Jäsentiedote 2/2006

 

 

Kuivuus vaivaa kaikkea kasvustoa, purot ja joet ovat kuivuneet, eletään sataan vuoteen kuivinta kesää. Pian alkaa varsinainen metsästys ja mikäli ei saada sateita on viisasta pidättäydyä nuotion teosta metsässä tyystin. On muistettava, että vastuu on kuitenkin aina nuotion sytyttäjällä.

Tässä vuoden toisessa jäsentiedotteessa kerrotaan lähinnä metsästykseen liittyvistä asioista ja kesäkokouksen tekemistä päätöksistä.

Lisäksi seuran nettisivuilla www.oinasjarvi.com  tiedotetaan ajankohtaisista asioista seuratoiminnassa.

 

 

Kesäkokous

Seuran kesäkokous pidettiin 13.8. Luomasen majalla ja kokouksessa oli läsnä 41 seuran jäsentä. Kokouksessa tehtiin seuraavia päätöksiä:

Rauhoitusalueina säilyivät Saarisuo, Mustasaarensuo ja Oinassuo. 

Metsästysajat pidetään asetusten mukaisina, paitsi jäniksille joulurauha jouluaatoksi ja joulupäiväksi.

Saaliskiintiö on 20 p/ jäsen, metso on 10 p( kiintiö 1 metso/jäsen ), teeri 5 p, pyy ja riekko 2 p. Jänistä voi metsästää kiintiöstä vapaana.

Vierasta voi käyttää metsällä 10 kertaa kauden aikana josta 4 kertaa linnunmetsästyksen aikana. Vieras metsästää isännän kiintiöstä.

Koemaastoista on erillinen liite jäsentiedotteen mukana.

Uusiksi jäseniksi seuraan hyväksyttiin Marko ja Johanna Kaarakainen, Tommi Koistinen, Timi Marin ja koejäsenenä Tuomo Ruotsalainen. . Luomasen  maja alkaa olla valmis pihatöitä ja sähköistystä lukuunottamatta. Majaa vuokrataan jäsenistölle jo syksyn aikana ja varaukset seuran sihteeriltä Jukka Heiskaselta p. 044-721 3143.

Lauantaina 12.8 ammutun haulikkokisan voitti Heikki Niskanen.

 

Hirviporukan kokous

Hirviporukan kokous pidettiin heti kesäkokouksen jälkeen ja hirvipomoksi valittiin Kari Niskanen. Hirviporukan maksu 100 euroa on maksettava 22.9 mennessä oma-aloitteisesti hirviporukan tilille 543503- 47057. Lisäksi kenellä vielä on maksamatta lahtivajan maksuja maksavat myös ne samalla. Perinteiset hirviporukan ammunnat pidetään su 24.9 klo 13 Hirvijärven ampumaradalla. Hirvijahti alkaa kokoontumisella Oinaspirtille 30.9 klo 7.00.

 

JOHTOKUNTA