Oinasjärven Jahtimiehet ry.

Jäsentiedote 2/2005

 

 

Aurinkoisen ja lämpimän kelin vielä jatkuessa on kuitenkin aika kääntää jo katseet syksyn metsästyskauteen. Tässä vuoden toisessa jäsentiedotteessa kerrotaan lähinnä metsästykseen liittyvistä asioista ja kesäkokouksen tekemistä päätöksistä.

Lisäksi seuran nettisivuilla www.oinasjarvi.com  tiedotetaan ajankohtaisista asioista seuratoiminnassa. Seuratuotteita kuten lippiksiä ja t-paitoja on saatavilla Ari Koistiselta, Martti Komulaiselta(Iis.), Martti Komulaiselta(Sj.) , Antero Oikariselta ja Jukka Heiskaselta. Lisäksi seura on hankkinut yhteisostona edullista koiranmuonaa ja sitä on saatavilla Pertti Erosella, Oinasjärventiellä.

 

 

Kesäkokous

Seuran kesäkokous pidettiin 21.8. Oinaspirtillä ja kokouksessa oli läsnä 40 seuran jäsentä. Kokouksessa tehtiin seuraavia päätöksiä:

Rauhoitusalueina säilyivät Saarisuo, Mustasaarensuo ja Oinassuo. 

Metsästysajat pidetään asetusten mukaisina, paitsi jäniksille joulurauha jouluaatoksi ja joulupäiväksi.

Saaliskiintiö on 20 p/ jäsen, metso on 12 p, teeri 6 p, pyy ja riekko 2 p. Vierasta voi käyttää metsällä 10 kertaa kauden aikana josta 4 kertaa linnunmetsästyksen aikana. Vieras metsästää isännän kiintiöstä.

Rauhoituspäivät!!!

Seuran järjestämissä ajokokeissa 12.10 koko seuran alue on rauhoitettuna jäniksen metsästykseltä. Koemaastoista on erillinen liite jäsentiedotteen mukana.

Uusiksi jäseniksi seuraan hyväksyttiin Marko Tervo ja Kyösti Liedes. Luomasen majan rakennustyöt alkavat olla loppusuoralla. Ollaan ajallisesti aikataulussa ja rahan suhteen hieman säästön puolella. Kokouksen jälkeen ammutun haulikkokisan voitti Virpi Huusko.

 

Hirviporukan kokous

Hirviporukan kokous pidettiin heti kesäkokouksen jälkeen ja hirvipomoksi valittiin Antero Oikarinen. Hirviporukan maksu maksettava 16.9 mennessä. Perinteiset hirviporukan ammunnat pidetään su 18.9 klo 13 Hirvijärven ampumaradalla. Passipaikkojen raivaustalkoot pidetään seuraavasti: I-porukka 11.9 klo 10, kokoontuminen Hongikkolehdon kenturalla ja

II-porukka 18.9 klo 9, kokoontuminen Oinasjärven kenturalla.

 

JOHTOKUNTA