Etusivu » Jahtimiehet » Jäsenasiat » Jäsentiedotteet » Tiedote 1/2009

Jäsentiedote 1/2009

Oinasjärven Jahtimiehet r.y.

www.oinasjarvi.com

Jäsentiedote 1/2009

Seuraan on hyväksytty vuoden sisään kahdessa kokouksessa ennätysmäärä uusia jäseniä, joista valtaosa nuoria metsästäjänalkuja. Tämä on luottamuksenosoitus nuoria kohtaan niiltä kokouksissa olleilta henkilöiltä, jotka kannattivat heitä seuran uusiksi jäseniksi.

Toivottavasti jokainen nuori saa riittävän opastuksen kokeneemmilta metsästäjiltä metsästyksen ja eränkäynnin alkeisiin, jotta näillä nuorilla säilyisi kiinnostus harrastuksemme pariin vielä vuosikymmenien ajaksi.

Vuosikokouksen päätökset

Oinasjärven Jahtimiehet päättivät vuosikokouksessa säilyttää jäsenmaksut, liittymismaksut ja riistanhoitomaksut ennallaan.

Luomasen majalle päätettiin asentaa aurinkokennot, jotka tuottavat sähköä majan tarpeisiin. Kennot on asennettu vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jo paikoilleen ja ilman aggregaattia toimii majalla jääkaappi, televisio ja valot.

Seuran toimihenkilöinä jatkavat entiset henkilöt ja riistanhoitoon valittiin yhteyshenkilöksi Antero Oikarinen p. 0500-379150. Antero kirjaa ylös kaikkien jäsenten tekemän riistanhoitotyön ja ilmoittaa kootusti työt vuoden lopussa sihteerille rh-maksun määräytymistä varten.

Suurpetoyhdysmieheksi valittiin Mauri Mulari p. 050-5540153, jolle ilmoitetaan kaikki suurpetojen näkö – ja jälkihavainnot.

Uusiksi jäseniksi seuraan hyväksyttiin Marko Kärkkäinen, Petri Eronen, Eija Kainulainen, Sirpa Komulainen sekä Harri ja Jani Lyytinen.

Seuran metsästysalueista on nyt saatavana karttoja joko paperiversiona tai tietokoneelle asennettavana versiona. Hinnat ovat 85 euroa paperisena ja 90 euroa tietokoneversiona. Paperikarttoihin jokainen joutuu itse piirtämään alueen rajat, mutta tietokoneversioon tulee vuosittain päivitys rajoista samaan hintaan.

Tilaukset seuran sihteerille Jukka Heiskaselle p. 0440-371571 ja kartat toimitetaan hyvissä ajoin ennen metsästyskauden alkua.

Iisalmen koiranäyttelyyn 1-2.8.2009 tarvitaan vielä vapaaehtoisia toimitsijoita, ilmoittautua voi Jari Leskiselle ja Kari Niskaselle.

Seuraava suurempi talkootyö on 2010 Kuopiossa järjestettävä Savo Show-näyttely, johon odotetaan 10 000 koiraa kolmen päivän aikana. Näyttelyyn tarvitaan seuran jäseniä hoitamaan paikoitusta jokaisena päivänä.

JOHTOKUNTA