Etusivu » Jahtimiehet » Jäsenasiat » Jäsentiedotteet » Tiedote 1/2006

Oinasjärven Jahtimiehet ry.

Jäsentiedote 1/2006

                                           

Varmin merkki kevään saapumisesta on tämä seuran jäsentiedotteen ilmestyminen. Lähetämme tämän tiedotteen ja jäsenmaksun jäsenistön pyynnöstä vasta toukokuulla, jolloin jäsenmaksulomake ei pääse häviämään ja sen voi maksaa vaikka hetimmiten.

 

Vuosikokous                        Vuosikokous pidettiin 29.1. Oinaspirtillä reilun 30 jäsenen voimalla.

 

Toimihenkilövalinnat             Seuran puheenjohtajana jatkaa Ari Koistinen ja myös johtokunnan jäsenet valittiin kuluvaksi vuodeksi uudelleen.

 

Jäsen ym. maksut                 Hyväksyttiin kuluvalle vuodelle entinen 32 euron suuruinen jäsenmaksu. Liittymismaksu 150 e, riistanhoitomaksu 9 e ja saalisilmoituksen laiminlyönti keventää kukkaroa 8 eurolla. Vieraslupa maksaa vastaisuudessa 8 euroa.

 

Jaostot                                 Riistanhoitojaostoon valittiin Antero Oikarinen(pj) kirkonkylä, Eero Heiskanen koivumäki, Marko Koistinen mustanjoki, Ales Hynynen luusa, Jussi Niskanen nurmijoki, Martti Kortelainen mynninmäki ja Raimo Huttunen oinasjärvi.

 

Luomasen majan

rakentaminen                        Majan rakentaminen on edennyt lähes aikataulussaan. Kuluvan kesän ohjelmassa on majan viimeistelytyöt, kalustaminen ja pihatyöt.

                                            Yhteyshenkilöitä kesän talkoissa ovat:

o       Antero Oikarinen p. 0500-379150

o       Ari Koistinen p. 0400-175152

o       Pauli Mulari p.  040-5672734

o       Jukka Heiskanen p. 044-7213143

 

Muut asiat                            Suurpetoyhdysmieheksi valittiin Pertti Eronen ja kaikki havainnot suurpetojen liikkeistä kannattaa ilmoittaa Pertille, sillä RKTL:n suurpetojen kannanarvioinnit perustuvat pitkälti näiden yhdysmiesten ilmoituksiin.

 

                                           

Riistapellot                           Riistanhoitoryhmät vetäjiensä johdolla huolehtivat itsenäisesti riistapeltojen tekemisestä ja muusta riistanhoitotyöstä alueellaan. Siemeniä, lannoitteita ja nuolukiviä voi hakea kuittausta vastaan Suutarisen rautakaupasta Sonkajärveltä.

 

 Pyrimme pitämään seuran nettisivut osoitteessa www.oinasjarvi.com ajan tasalla ja sieltä voi jokainen seurata Jahtimiehet / tiedotteet- palstalta seuratoiminnan uusimmat kuulumiset. Nettisivuilla on myös Luomasen majan rakentamisen etenemisestä kuvasarja. Päivitämme kuvasarjan koskemaan myös vuotta 2004 kesän aikana.

 

JOHTOKUNTA